viernes, 15 de mayo de 2015

Perquè des  de l’AVSC hem declinat participar al debat del dia 16 organitzat per la ANC?

  Com diem en el nostre programa, nosaltres no som polítics i no volem parlar de política. Nosaltres volem gestionar el poble de la millor manera que podem, perquè som veïns i coneixem les virtuts i mancances del municipi.

  Durant la reunió que vam mantenir amb els organitzadors se’ns va traslladar que el 20% de l’acte es centraria sobre el tema de la independència; un tema que considerem que ara no toca parlar-ne. Hem de gestionar el poble i l’ajuntament, per això ens presentem.

  Des de l’AVSC estem oberts a dialogar les perspectives del poble, els projectes per millorar-lo i potenciar-lo. Si el debat es centrés en aquest punt, evidentment, nosaltres posarem les eines que calgui per que el municipi es manifesti.

  Esperem comptar amb el vostre suport i des d’aquí us emplacem a fer-nos arribar les vostres consultes sobre qualsevol punt del nostre programa. Estarem encantats d’explicar-vos quina serà la nostre gestió.

  Per un poble  amb més empenta, més dinàmic, més actiu, amb més comerç. Volem un poble per treballar i per gaudir.

  Per això proposem un servei municipal de qualitat; una gestió realista, honesta, transparent, independent i participativa.



No hay comentarios:

Publicar un comentario